Autobus

Autobus

Anotace: Srdeční záležitost :)

Autobus rockerů
řítí se dálnicí
bez zastávek historií
s kytarami
místo zbraní

rock nemá pravidla
žije se
hudba zní
kytary které se nezastaví
do smrti kytaristi
sóla co nekončí
prsty tančí
na strunách hor

bicí co jsou zavřené
jak býci v aréně
něž vypustí své plameny
do světa zazní
ty tóny
co se nezapomínají

není dokonalý
ale prožívá se
celým svým srdcem
rýmy se mu často nedaří

ale hraje se
žije se

kožené bundy
zvuk mustangů
světla plná kouře
naplněné půllitry
chuť jedinečná
nepřekonatelná
zvuky sklenice
když se do ní
pivo čepuje
v autobuse

magická show
co se nezapomíná
zpěv jak když
padá lavina
rozpadá se přehrada
nervozita po panáku mizí
sex
miluju dívku v autě
teď a tady
naplno

při rocku

zapálím si cigaretu
do kytary sáhnu
z ní drogu vytáhnu
tu elektrizující hudbu
co ti život změní

jen ať se autobus
řítí historií dále
jak lavina
na březích
řeky Hudson.
Autor Vlk v rouše, 07.02.2009
Přečteno 298x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, Kyška, pavlis, kikis, Lilly Lightová, 1dvatri, 5thelement, Mbonita, enigman, Admen, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jó super...Rock mám taky blízko u srde :o)

08.02.2009 09:33:00 | kikis

St za skvělou myšlenku...

07.02.2009 21:45:00 | Lilly Lightová

pustil jsem si Airbourne...

07.02.2009 13:26:00 | enigman

celý je to fajn ale je tam jeden - pro mne - úžasnej rým

...jsou zavřené
jak býci v aréně...

07.02.2009 12:16:00 | hanele m.

Autobus, má srdeční záležitost. :oD

07.02.2009 12:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí