Sváťa Půlec největší Český Horolezec

Sváťa Půlec největší Český Horolezec

Anotace: Pocta Sváťovi od Varla Frištenského.ps: zase někdy Bivaku a Cimrmnan je mluvka.

Leze leze po železe
Leze vzhůru k Milešovce
Sváťo Pulče....Bivaku
Snad nelezeš do mraků

Už neleze po železe
Neleze už po Milešovce
Spadl z výšky Sváťa Bivak
Spadl blbě
Spadl na znak

Jede jede na železe
Jede vzhůru k Milešovce
Na vozíku jako pán
Jede Sváťa
Jede sám...
Autor warčelák, 07.02.2009
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koš se plní lanem...

07.02.2009 13:21:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí