ČTENAŘI BUDOUCÍCH BASNÍ

ČTENAŘI BUDOUCÍCH BASNÍ

Anotace: O poezii,a lidech

Slova na papír se snadno píšou
myšlenky v hlavě pokaždé třídím
papír je silný snese toho dost
jednou pro potěchu,jednou pro smutky
možná až dopíšu tuhle baseň
nic nezmění se,život pujde dál
Vlakum vypravčí zelenou dává
zmizí si do nenavratna
a lidi na tom malém nadráží
do světa se rozletí
každý planů má dost
smysl snum dá
slovem a gestem mává
do nového dne
znovu vstává
PŘEČTI SI TUTO BASEŇ
a jistě pochopíš?
i když jsem jiný
i tak tě zdrávím
ČTENAŘI BUDOUCÍCH BÁSNÍ
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.02.2009
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, 1dvatri
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, pravdivé - papír toho snese hodně a myšlenky se v hlavě utřídí

07.02.2009 16:47:00 | 1dvatri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí