Zrcadla Zuřivosti

Zrcadla Zuřivosti

Anotace: někdy to prostě avantgardně napsat nejde, takze klasický rým..vzdyt o nic nejde..

Noční můra v bíý den
Tichem a strachem
obestřen
balancuji na tenké linii osobního
kolapsu...
své spáse vdýchám život
v zrcadlech zuřivosti
hledám spásu...
a v umrlé lilii...

Je to noční můra, temný sen
stín pravdy do černošatu
zahalen....
jsem tady, tělem možná
ale duše se vznáší
někam ven...
sní o nějaké stupidní
utopii...

Už nechci...nechci dál...
v zrcadle zuřivosti, pryč jsou
dny
kdy volně jsem se smál
objímal květy, duší plesal
srdcem rozjímal
však v den kdy poznal
jsem svět
jakobych jsem uvnitř hořel..
žalem umíral...

A sám jsem svou prázdnou obálkou..
sám si hážu klacky pod nohy...
svou bolestí a zkázou,
už nemůžu jít dál...
ne takhle...
touhle cestou..
v zrcadlech zuřivosti..
všechno jinak bych si přál...
Autor A. W. Dahl, 07.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: PoeziGirl, Pokusný králík s melounovou náplní, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrcadla jsou jsou jednou z mých slabostí, takže mne název hned zaujal, ale báseň mne překvapila...užívás zajímavé slovní obraty. Dávám Ti tip.

08.02.2009 08:43:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí