Let snů

Let snů

Anotace: XXX

Slunce vychází nad obzor
a ty stojíš na kopci,
Zem se ohřívá, když na ni dopadají prvé paprsky světla,
a po okolí se ozývají zvuky ptáků.

Tvé oči planou ohněm,
když uvidíš dalšího blázna

Leť, svou cestou, jako orel,
vyleť až do nebe,
svou cestou, jako pták
leť, dotkni se snu.

Dav se za tebou rozestoupil a objevil se mladík,
dívající se na tebe
roztáhl svá křídla a řekl ti,
Já umím létat.

Oči se mu leskly,
když letě na křídlech za svým snem,
až zjistil, že jsi ho zradila,
křídla se změnila na popel, popel na jeho hrob.

Leť, svou cestou, jako orel,
Vyleť až ke hvězdám,
jen svou cestou,
pak spadneš zpět na tvrdou zem.
Autor Breg, 07.02.2009
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí