Lokna

Lokna

Anotace: první z mých básní ( není moc povedená,ale co už)

Stála a hleděla,hleděla z okna
stékajíc slzy po tváři
o velikosti hrachu
a z vlasů do oka padla jí lokna,
kolem uší prolétl zvuk komáří
čelila svému strachu.

Vyběhla po schodech,po schodech nahoru,
lapajíc po dechu,
Utekla stínu,zlému to netvoru?
Myslela na zlou a krutou macechu,
Ke dveřím doběhla,odtáhla závoru.

Na okraj podlahy stoupla si
a hleděla dolů
na chladnou zem.
Poslední minuty své krásy.
Slzu co směrem dolů padala,
tělo dívky doprovázelo
Autor Katashi, 07.02.2009
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na jednu z prvních to není špatné ;)

07.02.2009 22:12:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí