Jenom jedny nestačí :)

Jenom jedny nestačí :)

Anotace: ...

Ženu se jak puma dravá
Za kořistí svou
Čas ten kudlu na krk dává
Nohy už mi nemládnou

S každým krokem je to těžší
Úlovků je čím dál míň
Lovit skalpy mě však těší
Mám jich doma plnou skříň

Není to jen vášeň moje
Každá žena tohle zná
O botách mi víme svoje
Stoky párů doma má

Jara, léto, podzim, zima
Čtvero ročních období
Proč nestačí botka jedna
Kdo to ví ať odpoví
Autor Emira, 08.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, stanislav molski polone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proto že jste "šelmy"
Krasne,plne půvabu a muske touchy,
ale kočkovie šelmy...
A je to krasny.. :-)
Krasne zdravim..

10.02.2009 12:04:00 | stanislav molski polone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí