Smuteční

Smuteční

Anotace: jednou v baru po pár pivech....

Nemocné křižují kočky
a já nořím se do sebe
omšelé zbytky vzpomínek
porte inferi halí se do nebe
.....
ve střepech dnů
.....

Důchodci
u oknen než jim něco uteče
svou práci všichni znají
svědomí do smutečního fraku se obleče
.....
dnes přejely kominíka
.....
auta na střeše
Autor Norah Szankot, 08.02.2009
Přečteno 324x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí