prázdná láhev

prázdná láhev

Anotace: ...těch lahví by mohlo mít víc...a nic by se nezměnilo...

...láhev prázdná přede mnou stojí,
přec duše má lidí se bojí...

...duše má, neboj se, neboj,
budeš mít ode všech za chvíli pokoj...
Autor nobodi, 08.02.2009
Přečteno 253x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí