STRÁZEŇ

STRÁZEŇ

Anotace: - Reflexe -

Sbírka: Reflexe

°

Strázeň nedělního rána
v šeravém rozbřesku zůstává zachumlána

Zžíravý hlad a také žízeň
očekávání . . .
. . . bezmocného ticha . . .
na pár obyčejných slov
šeptaných nazdařbůh ke stropu

Bezcitná realita . . .
Strázeň nedělního rána
v šeravém rozbřesku
tolik tichého je prázdna
až dalo by se po něm plout
. . . někam . . .
kde všechno by šlo vrátit zpět
a s okouzlením prožít znovu . . .

°
Autor rolon, 08.02.2009
Přečteno 1249x
Tipy 16
Poslední tipující: Myrja, kavec, kikis, Holis, labuť, Psavec, Flamy, spare, vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prázdno...
bolavé je tak,
až není...čeká na naplnění.

08.02.2009 15:14:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí