TMA STEKA...

TMA STEKA...

Anotace: /dík za napady/ VACLAV HRABĚ

Tma stéká do kaluží
jako vytoužená vzpomínka
velká naděje
co mně víc nepřivolá
odkráčíš jak stín
jako největší hurikan
zas zůstaneme každý jinde
zdá se,že nocí křičí blesky
ohnivý tobogan
zapomenuté lásky
nekonečných chvílí
teď už vím
měl jsem rád
kráčím tam až za obzor
a jen....
TMA STÉKÁ DO KALUŽÍ...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.02.2009
Přečteno 297x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, motáček, kikis, Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí