Poezie

Poezie

Anotace: Prostě o ní...:)

Poezie
to malé slůvko
co vlastně skrývá.

Maluje svět do různých barev
do měsíčních lun
a do tónů harf.

Každý tak trochu lže
- to aby to lépe znělo.
Myslíš, že ne?

Prý je mlha závojem
a vrba natahuje prsty
a maminka? vždy hodná.

Poezie.
Chci se ti poklonit.
Královno ironie.

Útěcho má.

I když prolhaná.
Autor mauvais-ange, 08.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mozno klame,mozno nie,ale ake krasne,vie byt klamanie ! xD

12.02.2009 21:14:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí