ÚNOS PERSEFONY

ÚNOS PERSEFONY

Anotace: ...

Já prosila jsem, ať mě nechá žít
stejně jako jsem předtím žila
Však odpovědí byl mi smích
jako bych ani nemluvila

Když plakala jsem býval spokojen
na moje slzy totiž rád se díval
Bezmocí mou beze zbytku opojen
o tom jak bude mocný sníval

Radost i síla, vše mě opouští -
to bůh podsvětí má nejraději
Bez vody bez citu a na poušti
nabývá síly s mojí beznadějí

Až k ránu jsem vše pochopila –
nikdy nebyli jsme sami
Uléhal ke mně mezi asfodely
už slétají se černé vrány

Kéž přijde jaro - raduji se
že opět vyjdu z říše temné
Slunce nabude zas vlády
Vánek pohladí tvář jemně
Autor Markéta Hl., 09.02.2009
Přečteno 350x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Alan Black, hezule, Psavec, NikitaNikaT., WAYWARD, Skalsky Pavel, sýc, enigman, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zatím je ještě Persefona v Hádově říši, ale snad už brzy bude moci vyjít.

09.02.2009 23:50:00 | Psavec

Zní to lehce tajemně... nevím, která kategorie by se pro to hodila nejlépe...

09.02.2009 17:20:00 | NikitaNikaT.

Opravdu se Ti moc povedla

09.02.2009 15:11:00 | Skalsky Pavel

taky je to děsně strašidelný

09.02.2009 01:26:00 | Markéta Hl.

V půl druhé v noci po mých zádech běhá mráz... ST ***

09.02.2009 01:17:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí