Jako oni

Jako oni

Anotace: Asi to tk je... :(

Život je strašná svině!
A láska je zmije,
kterou si na srdci hřeješ
a nakonec jen brečíš,kleješ..!
Lidé jsou vlastně převlečení démoni,
na tom nic nezměníš.
Musíš být jako oni,
jinak Tě zničí,ušlapou,víš?
I když si pak připadáš odporná,musíš být taky zlá!
Autor MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, 09.02.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Gemyni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj bude i lépe...ale musí se vydržet a čekat...

13.02.2009 19:45:00 | lucajda89

Jojo:-(

09.02.2009 11:51:00 | Gemyni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí