... chcíp´ tu pes

... chcíp´ tu pes

Anotace: *- ...

*

... chcíp´ tu pes
a všichni teskní
pro lásku boží

jednu mu pleskni
aby se netlemil
jak blbý jelito

z moudrosti chcanků
vše už je vypito ...

všichni jsou střízliví
a jsou i dnešní
do běla jízliví ... ...

*

.

----------------------------------------

Comment pro " vindal drámo" z Písmáku .. na " Nekupujte to ... "
Autor HarryHH, 09.02.2009
Přečteno 267x
Tipy 19
Poslední tipující: Aťan, Michal Kvido, slunecniceee, Pokusný králík s melounovou náplní, Holis, recht, zzlatý, NikitaNikaT., Blázen? =), Severka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tato báseň je o českém parlamentu?

14.02.2009 21:14:00 | Michal Kvido

Tak nějak ve zkratce jsi to podal...

10.02.2009 08:55:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí