smrt neznámého vojína na bitevním poli

smrt neznámého vojína na bitevním poli

Anotace: ...co tady čumíte, zkoušíte vzdechnout, copak si myslíte, že jsem chtěl zdechout?...

Výstřely padly, k zemi se kácí,
Nechce, ale musí,
Poslední myšlenky, život vidí před sebou,
Pomalu se v mlze ztrácí.

Vidí světlo někde v dáli,
Na okraji tunelu,
Nic ho nebolí ani netrápí,
Že leží v mlze a šeru.

Je mu teď lépe,
Setkává se s rodinou,
Když na tom poli za vlast padl,
Pro národ je hrdinou.
Autor saintojimmo, 09.02.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro národ hrdinou na druhém břehu...ale co, posloužil dobře a už se s ničím netrápí :-)

Malý srdíčko v těle chce na poplach bít,
a tobě ňák nejde pochopit, že musíš jít...

09.02.2009 20:09:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí