Takhle si to pamatuju já

Takhle si to pamatuju já

Anotace: Na návštěvě u Tebe..

koukali sme na televizi
pili rum s kolou
a povídali
/ o naší puse /

*první a poslední polibek*

třeba nebyl poslední
tvoje slova
málem se mi zastavilo srdce
/ nebo spíš málem vyskočilo z těla /

měl si pravdu
ten večer jich ještě bylo tolik

<< BATHORY ARIA >>

// taky si pamatuju to červený povlečení na posteli tvojí mámy //
Autor Screaming_Symphony, 09.02.2009
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Isobel, Štířice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí