Pepa kafe nepije

Pepa kafe nepije

Anotace: Tak Pepíku...Na zdraví!

Pepa kafe nepije

Pepa kafe nepije
Žije si vesele
Když leze z postele
Pije rum!

Do čaje namíchá
Každý ráno panáka
Cukrem si osladí
A pak huláká….

Chytrý je nepije
Kofejnem nežije
Radši se poblije
Než by kafe pil!

Josef má za lubem
Dát si koblih s tvarohem
Do čaje nalije
No přece Rum mordié

Po čase hrabe mu
Přiznává porážku
Dává si víc rumu
Platí pak přirážku!

Když játra nemůžou
Zbortí se svět
Naposled pozvedne
Božkovský květ!

Kafe si nedává
Ani ke stáru
S kafem by jistě byl
Dříve na Aru…
Autor v.hercik, 10.02.2009
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Zeldar, Marfuša, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá.

10.02.2009 20:04:00 | Psavec

...tak pije rum
prochlastá dům...

10.02.2009 12:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí