Nesmělé

Nesmělé

Anotace: O dívkách co se schovávají ve stínu své úspěšné kamarádky.

Pokrytá duše sametem vášní,
kolem je cítit ticho zvláštní.
Mozaika barevná, ne černobílá
z té slečny nebude … nikdy víla.
Vrhá lačný pohled kolem,
ladně kroutí boky
a kluci mohou vykroutit si krky.

Ostatní co vílami srdcí klučičích
Chtěli by se stát,
se svůdnicí v popředí
o tom mohou si jen nechat zdát.

Možná, kdyby se nestyděly a vyšly vpřed,
jiný pro ně mohl by být svět.
Určitě na to přijdou jednou, časem…
Až nebudou obklopeny černým lesem.
Snad vyjdou ze stínu – strašidla krásky
a začnou si užívat pocitu lásky.
Autor sinoraLee, 10.02.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Hony15677, 6thSun, Paulín, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomnělo mi to "Blues o škaredejch holkách" od Jiřího Žáčka. I když tam chybí happyend.

10.02.2009 15:22:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí