Nerozhodnost?

Nerozhodnost?

Anotace: občasné pocity...

Obklopen davem a přesto sám,
takový pocit občas každý má.

Uprostřed stojí v černém lese
nadosah světlo, co vzdaluje se.
Plave v hlubokém oceánu,
zároveň plácá se v louži.
Neví co chce: Hledá snad slávu?
Možná jen po lásce srdce jeho touží.

Ve známém světě ztratil se…
Autor sinoraLee, 10.02.2009
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí