Zlý sen

Zlý sen

Anotace: prostě blbej sen...

Pláč už ustává a já začínám věřit,
že dřív než se vzbudím, začne se šeřit...
Jen náhodou zdál se mi sen...
A já po probuzení nevím o čem byl...jen...

Pamatuji si,že já jsem byla tam...
Padala jsem ze skály a nevěděla kam...
Dolů do propasti...
Nebo do něčí nastražené pasti...

Už nevím,ale bála jsem se moc...
Cítila jak vítr fouká do mých uší...
Nepamatuju si jistě,ale asi byla noc...
Ten kdo stál dole,to zřejmě tuší...

Pár metrů nad zemí zavřela jsem oči...
Čekala jsem náraz a pak nic...
Ale ne...Možná,že ten kdo další skočí...
Bude vědět,že vše má rub a líc...
Autor Danik, 10.02.2009
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to byl tedy zvláštní sen...takové já nerada, když se probudím celá zmatená. Supertipově napsáno.

10.02.2009 20:23:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí