--Run away train--

--Run away train--

Anotace: -- asi pomatení mysli nebo co :) --

Točím se točím,
Z mostu málem
Skočím.

Pod ním letí maličký vlak,
Zrak mě klame
Je to rezavý vrak!

Nekonečně dlouhé vagóny
--Nic--
a nikdo ho nedohoní.

Utíká a nikde nestaví.
Nemává.
Nezdraví.

Každý vagón jest jeho novým životem,
Na kolejích si připadá
Býti osamělým robotem..

Stále stejnou,
Trasou těžkou..
V zatáčkách se kola třesou
Koleje vagóny
Neunesou..

Točím se točím
Nad mostem svým
--Vykolejím??--
Autor Stepbystep, 10.02.2009
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promin, tema mozna neokoukane , ale vylozene me nudilo.

10.02.2009 22:46:00 | saddova

...někdy i vykolejení je k něčemu dobré,třeba se vymění nepotřebné vagónky za nové ST

10.02.2009 22:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí