tanečnice

tanečnice

Anotace: (a co je zas tohle se neřiká)

podmalovaný oči
holky která už dávno
ztratila čest
upřený do skleničky vína

muž bez citu k
levnejm holkám
se oplzle usmívá

a šťastnej pár u stolu vedle
se směje bez zábran
vtipu o baletkách

tahle holka taky kdysi chtěla
bejt tanečnicí
ale když tátu poprosila
o piškoty
vrazil jí facku a řek
ať nemyslí na blbosti

taky to chuděra
neměla lehký

a teď tenhle chlápek
co se jí snaží dostat
pod sukni za pár stovek

no tak ho nechala
vzďyť pár stovek je
lepší než nic
a
další dva dny s nikým
nemusí

aspoň nesmrděl benzínem
jako
ten předchozí
Autor Layla., 11.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: Fuori dal mondo, Me and you and all the others, Jana M., Fighting Dreamer, Kyška, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové, dobře prázdné

06.06.2009 11:27:00 | Fuori dal mondo

Hodně depresivní.

11.02.2009 20:08:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí