Hrdinové dnešní doby

Hrdinové dnešní doby

Anotace: nebo to tak není? :-)

Dřív lidé byly jakž takž svoji,
dnes jeden druhému se podobá.
Tu vyjde hvězda - a hle je po ni.
Je to jen osud čí náhoda?

Má střídat úspěch zatracení,
nebo už legendy nebudou?
Co býval Mácha - takových už není.
Dnešní "hnězdy" chlubí se jen ostudou.

A kdo se bojí, nesmí do lesa,
nu do něj dnes už nikdo nechodí.
A opilce jež skrývá noblesa,
nic víc, nic nového tu není.
Autor Fox, 11.02.2009
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, AyA Ones, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí