Oblohou i životem

Oblohou i životem

Anotace: jen pád na dno z vás udělá lepšího člověka...

Létávám nad krajinou
a létávám nad budovami města
Proč najednou na křídlech a na nohou
tíží mě zvláštní neviditelné závaží
Teď táhne mě k zemi, jak olověná vesta
jak dělová koule mraky bílé prorážím

Nesnažím se vzdorovat
ani nesnažím se vzchopit
Dál nechávám se ovládat
a tak padám špatným směrem
Mě nevadí, že srdce mé nechalo se lapit
já nechávám si osud svůj psát cizím perem...

Když přiblížím se k černým střechám
když přiblížím se k noční tmě
Vím, že pouze vstříc svému konci spěchám
neviditelné závaží, já odhodit se pokusím
Vůně studu a pachuť smrti změnila mě
a tak nyní znovu letět vzhůru smím
Autor Shimy, 11.02.2009
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Fighting Dreamer, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně, výmluvně vyjádřeno.

11.02.2009 21:11:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí