Velká Žužu

Velká Žužu

Anotace: XXX

Papír dala, mysl stála,
jako by se chvíle bála,
jenom trochu trošku z mála,
mnoho vzduchu z třídy sála.

Kroky slyším, cítím kolem,
taky Žužu za svým stolem,
tahák beru, tahám spodem,
jako on před naším soudem.

Stále píše, taky strádá,
do hlubin svého nitra padá,
stačila mu malá rada,
přišla jako velká sada.

Podivný cit záda značí,
k testu zpět tě rády tlačí,
času málo snad to stačí,
však my víme, my jsme sráči.
Autor Breg, 11.02.2009
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí