na rybách

na rybách

Anotace: ...

Já a dva pruty
půl pátý ráno na rybách
pod zadkem pytel z juty
a v uších symfonie
co nesložil by ani Bach

Slunce se klube z mlhoviny
a vodyvlnění
až k znavení
do břehů vráží
a z pláží
zní léto v ozvěnách

V zátoce štičí
co nemaj nikde v zahraničí
mé srdce křičí
a v hlavě zní ten Bach
...na rybách.
Autor zenge, 11.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: raďo, NikitaNikaT., Kapka, Jana M., AyA Ones
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí