Hrát již musím znovu

Hrát již musím znovu

Hlava bolí, tak sucho v krku,
po širém světě neskví se studna,
snad struna která hrála by mi v dobu,
-palčivý tón nemůžu vystát.-
Palčivý tón nemůžu vystát
a hrát již musím znovu.

Srdce nestíhá mému hlasu,
ten táhlý je a pisklavý,
snad violanchello které udalo by mi polohu,
-zardělý akord nesnáší!-
Zardělý akord nesnáší
a hrát již musím znovu.

V agónii jde mi do kroku,
mé srdce, pohár který přetéká,
ve světě není pro mě zpovědníka,
ani se neprosím, prosit se taky nebudu
- a staré struny lámu pro štěstí.-
Staré struny lámu pro štěstí
a počínám se hrát - jinak však už dnes.
Autor Kornélie Viktoria, 11.02.2009
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí