Z bludu ven

Z bludu ven

Anotace: Je to báseň hlavně o pocitech

Je to ten pocit
když tě něco kouše v břiše,
je to ten pocit
když chceš řvát,
a přesto se chováš tiše.
Bojíš se ozvat názorům masy,
své myšlení blokuješ
umělým světem chaosu,
chceš se stát vítězem
královny krásy,
nezajímá tě život vzpomínek,
směs slz, lásky, patosu.
Je to ten pocit otvírání dveří,
když zkoušíš objevit nepoznané,
je to ten pocit,
když člověk opravdu něčemu věří
a chce znát,
co je pro něj
opravdu to pravé.
Neboj se objevit svůj svět,
neboj se mluvit nahlas
o svých vnitřních cestách.
Neboj se pocitů
kousání v břiše,
nestyď se svého svědomí
když tedy chceš,
klidně se chovej tiše
ale pozor:
"Pravda pokaždé nevonní."
Autor vynkyn, 11.02.2009
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, Štířice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda lecky pořádně bolí, ne každý ju unese... Vítej na Liter.cz!

11.02.2009 21:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí