V tuto chvíli

V tuto chvíli

Anotace: Když se někdo nudí...

Sbírka: Z dětství

Teď je mi smutno, nikdo mě neutěší,
je tu jen ticho, co mi řekne něco stěží.
Prázdnota kolem, těžce na mě padá,
ticho rve uši, jen co to bolí.
Lidé si myslí, že jsem jen plavá,
už jenom čekám, co mě teď skolí.
Chci změnu! Chci někam pryč,
protože tady, tady je to samý kýč.
Toužím po spánku, po měkké posteli,
kde ten temný žal navěky přebolí.
Pak zas veselá na věky budu
a navždy zapomenu na tu zoufalou nudu.
Autor lady oToman, 11.02.2009
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nooo.... :-)

03.03.2009 21:52:00 | lady oToman

To byla chvilka zoufalá, doufám, že ses z ní vyspala...

02.03.2009 18:53:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí