Mimo čas a prostor

Mimo čas a prostor

Anotace: Nové obzory jsou ducha hodny jen tehdy, zapomeneme li na vše co tvoří celek sudby.

Čo je čas?
Odkud přišel?
A kam jde?

...ťik, ťak...

Právě bylo půl páté.
Jsem v čase.
Jsem v prostoru.
Sundavám nohy ze stolu!

...ťik, ťak...

Jdu si zleva do prava.
Půl minuty námaha.
Myšlenka se vyskytla.

...ťik, ťak...

Jsem mimo čas.
Jsem mimo prostor.
Pro mě, nový obzor!
Autor Cryoman, 11.02.2009
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Kapka, Markéta Hl., Severka, Kyle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí