Konec!

Konec!

Anotace: Asi tady jen tak trochu prosím i když nechci,asi jen tak křičím aby si neodcházel

Zkončila láska,v bolesti se srdce svírá
odešla láska,duše umírá.
Poslední polibek,slza teče z líce
byla jsem ta která milovala více!

Až se ráno probudím,nebudeš už vedle mě spát
když mi bude smutno,nepřinutíš mě se smát
nedá se popsat to co teď cítím
před sebou temnou už jenom vídím.

Budoucnost jsme si plánovali krásnou,
ale už nejsem pro tebe holkou vzácnou.
vyměnil si rodinu,kterou si měl jistou,
za užívání,každou noc s jinou.

Ale já jsem v tobě viděla,to co ty tak zkrýváš,
nejsi takový na jakého se v zrcadle díváš.
Díky tobě jsem se změnila,ze dna si mě postavil,
jenže uběhlo pár let a pád se zase dostavil!

Nechci prosit o lásku,nechci prosit za nás
jak se teďkom cítím třeba jednou poznáš.
Možná ti to jednou někdo taky vrátí,
že se ti cesta před obzorem ztratí.

Píšu tu jenom o tom že si mě zabil,
ale ani slovo o tom že život mě s tebou bavil
dokázal si zradit a zlý si na mě byl,
ale taky si mi dal hodně krásných chvil.

Chvíle na které budu celý život vzpomínat,
náš krásný syn bude mi je stále připomínat.
když se budu dívat na něj uvidím tebe v něm,
navždy už se staneš mým tajným snem.
Autor serena-lou, 12.02.2009
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně srdíčková a bolavá...

12.02.2009 10:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí