Je zajímavé...

Je zajímavé...

Anotace: Další zbytečný přemejšlení jedný puberťačky... :D

Je zajímavé jak jedna věta,smaže vše krásné z tohoto světa.

Je zajímavé,jak ze dne na den,spadneš na hubu,letíš na zem.

Je zajímavé,jak zničeho nic si na dně,všichni tě opustí až příliš snadně.

Je zajímavé,jak jediný den,
rozmlátí na kousky tvůj sen...
Autor MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, 12.02.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí