Dejte mi pokoj

Dejte mi pokoj

Anotace: ........jsou chvíle kdy si připadáte zoufale vztekle, blázníte a hazíte talíře po podlaze...

Kašlu vám na kvalitní básně,
i na vaše kecy o svobodě....
Jsem jen další zrnko,
ve vašem oku....

Jen další puberťačka....
co je zklamaná životem....
Ach tak snadno se soudí,
když o mě nevíte zhola nic...

Tak raději mlčte...
nehodnoťte.....
Děláte to ještě horší....
říkáte....

Je to děsný,
jak tohle může někdo skládat?
A co má bejt?
mám vztek....

A kašlu na následky,
kde jste byli, když jsem spadla?
Mlčeli jste....
nevnímáte...mojí bolest....

Tak neraď te...
nepokoušejte se něco změnit....
Táhněte k čertu...
a nebo..........

+++...
Autor whiolet, 12.02.2009
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Oťas, *whatsoever*, WhiteSkull, WAYWARD, Kapka, Rolnička
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HLubokej nádech a ono se to nebude zdát tak hrozné... =o(

13.02.2009 10:16:00 | *whatsoever*

...:) ...

12.02.2009 16:22:00 | WhiteSkull

...jo,fajn...to se vyčabří

12.02.2009 14:45:00 | WAYWARD

Ano, povedený výkřik.

12.02.2009 14:05:00 | Kapka

Upřímná, ta nakvašenost z ní sálá, dobře expresivní. Zajímavé, jak se někdy ty verše ze vzteku docela povedou.

12.02.2009 13:22:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí