Tak tohle nepřekousnu

Tak tohle nepřekousnu

Anotace: Stručně: Úkol z Čj na téma to nepřekousnu

Tak usedám za lavici s hlavou v dlaních,
a jako prvně přemýšlim o zbraních.
Zbraně však nejsou to pravé,
nejsou jaky ty slečny, pěkně hravé.
Polemizovat nad tím by bylo zřejmě nemravné,
ale překousnout to by mělo být snadné.

Nesnášim srážku s blbcem,
proto stal jsem se teď umělcem.
Nechci plodit nesmysly,
nýbrž používat smysly a psát radši rýmy,
a pak tyto rými nazývat svými.
Mám rád tyto rými a recitovat je,
a ten, kdo to nepřekousne, necita je.

Skousnu, že takové rýmy plodily víry,
avšak tyto víry v lidské mysli dělají rýhy.
Autor Drive Mad, 12.02.2009
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Orichi, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimeve dilo
vitej na literu
PS: roboti rikaj NCJ

15.02.2009 11:18:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí