ploutev

ploutev

Anotace: ..

V další dimenzi
budu ploutví
žraločí
nebudu šetřit na penzi
a budu plout
bez mozku,bez očí
v tichomoří...

Jsem jeden z těch co věří
v převtělení
kdo utekl z pout ví
jaký je býti ploutví
a třít se vo útesy
nocí mně budí děsy
i když spím na měkkém
že zase jednou narodím se
..člověkem.
Autor zenge, 12.02.2009
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: raďo, NikitaNikaT., labuť, Mario de Janiero, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý konec... kdo ví, zda-li člověk, či nějakou věcí...

13.02.2009 16:36:00 | NikitaNikaT.

Fakt se mi líbí!

13.02.2009 13:05:00 | labuť

Dávám *ST! Básnička mně dostala, zvlášť závěr chápu zcela.

12.02.2009 20:52:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí