Silvestrovské miniaturky

Silvestrovské miniaturky

Anotace: ...

Osamělý večer-brzy
uslyšíš už řev a zpěv,
z očí kapou-tečou slzy-
rudé slzy-tvoje krev.

....

Tolik lidí znáš,
a nikdo tím pádem (?)
nemá, co ty máš:
chuť být Kamarádem...Bé

....

Až tuto noc je každé tabu jasné,
pravda ti bubnuje na city
a až tvá hlava-buben-nevydrží a praskne,
zatoužíš být zas vínem
jednou provždy
dopitým...

....

V sázku život-víc fakt nemám-dám
a vyletím vzhůru ke hvězdám-
je tam sám Zeus, Krišna, Bůh, nebo snad Marduk?
Ukaž mi, babičko,
jak se sedá na petardu!

Prosinec
Autor DalfaSalfa, 12.02.2009
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí