Tak říkajíc .............

Tak říkajíc .............

Anotace: slovíčka nic neříkajíc a stejně někde smysl je ....

Delším dnem se skryvá v trnu ,
bodlím radšej velkou vlnu ,

Viděl smutek jedl dosti ,
tloukl srdcem prasklo kosti ,

Zrádnou ženu rudý prapor ,
mohlo smysl slyšet mor ,

a klouzat se , co ?!?!
Autor Polik, 12.02.2009
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí