R A N Č E R

R A N Č E R

Anotace: ...

Dneska ráno od tety mi přišlo psaní,
Že prý mám se přijet mrknout na ní,
že prý má pro mě ňákou novinku.
A to že dá mi něco do vínku.

Teta říká já jsem dosti churavá ,
Doktor moc šancí mi už nedává,
A tak odkážu ti můj synovče,
stodolu a kus mého ranče.

Já vždycky chtěl být rančerem,
Už když hrával jsem si s kačerem,
Teď se splnilo mé dětské přání,
Já stávám se pánem všech luk a strání.

Ještě když teklo mi mlíko po bradě,
Já už sledoval koně v ohradě,
Na pasece jak se pasou krávy,
To je lepší než večerní zprávy.

Dnes však nefrčí už tolik dobytek,
A tak pustil jsem se do kytek,
Někdo to nechápe jiný to pochopí,
že na ranči teď pěstuju jedině konopí.

Já už nechci být jen rančerem,
Teď když stávám se i dýlerem,
Teď splnilo se mé dětské přání,
Každý se mi až k nohám klaní.
Autor filion11, 12.02.2009
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Arret, kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná ranč u zelené sedmy, vítej :-)

13.02.2009 20:34:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí