Slzy

Slzy

Vím, že už jsem velká, ženská dospělá,
brečet kvůli Tobě, to bych neměla,
ale znáš mě přece, někdy mě to mrzí,
když máš málo času, hned mi tečou slzy.

Už měsíce tápu, chodím bez duše,
/někde jsem to četla/
muži že jsou z Marsu,ženy z Venuše,
proto se to stává, že mě nechápeš,
říkáš jsi má láska a pořád mě chceš.

/Byl bych tady s tebou,
kdybych to chtěl skončit?
jestli budeš brečet,
budeme se loučit.
Nechci Tvoje slzy,
nemám rád tvůj pláč,
vždyť ty ani nevíš,
co jsem vůbec zač?/

Možná za tvé slzy ani nestojím...

Každou volnou chvilku jsi tu se mnou, vím,
nezbývá než čekat a smířit se s tím.
Přijde správná chvíle, všechno vyřešíš,
překonáš ty míle, moc se těším, víš?
Autor nejsembásník, 12.02.2009
Přečteno 337x
Tipy 27
Poslední tipující: Holis, akneliam, zlomeny srdce, lucajda89, V.N.Losinský, Tygropes, Doradan, enigman, Xantrix, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička moc pěkná.A slzy jsou někdy jako perličky,ale nesmí jich být moc.

12.02.2009 23:01:00 | Květka Š.

Někdy to prostě bez slziček nejde.

12.02.2009 22:29:00 | Psavec

Víš, že Tvé básničce moc dobře rozumím...

12.02.2009 21:30:00 | labuť

brecet clovek muze i na smrtelny postely, slzy nejsou hrich, ani zakazane ovoce

12.02.2009 20:55:00 | strašidýlko-střapatý

Pár slziček neuškodí, tak nějak to v lásce chodí.

12.02.2009 20:21:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí