Tisíc úředníků

Tisíc úředníků

Anotace: V pravé srdeční komoře chybí náplň do tiskárny...

Jsem aktivista
úřední prokurista

Rád mír mám
tak trochu pacifista

Uzavřen době
jen mírný optimista

S pokutou láska
když zastavil ji policista

...Byla opilá
...Už nesmí mě řídit
Za volantem pro ni není místa

Exhibicionista
jenž sděluje srdcígesta

Teoretik
jemuž neznámá je cesta

Jediný jsem? Moc!
Snad promile ze sta.
Autor Dixie Bechert, 12.02.2009
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Certain Expiry, WAYWARD, voedor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí