Něco o ničem...

Něco o ničem...

Anotace: Uvidíte sami+omlouvám se za chyby...

Někomu se láska vyhýbá s někým je stále

osud je nespravedlivý a tak dále...

Sedím doma u kompu a píšu básně

většinou o lásce, sama nevím proč

ale cítím se u toho krásně

nevím další rým a proto znova 'proč'.

Láska je dým

silueta ohně

láska je rým

kterýs napsal pro mě...

Milujeme abychom mohli žít

já však žít nepotřebuju, já chci je lásku mít.

Já vím je to divná báseň

někdo je halt nadaný jiný zase ne

přepadá mě divná bázeň

píšu pro Tebe...
Autor Ladyelf, 12.02.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je dým, silueta ohně. fajn. za tip

21.03.2009 06:54:00 | brooklyn

Díky, těšímě že se Ti líbila ;)

13.02.2009 21:05:00 | Ladyelf

To je fakt básnička z fleku, ale někdy je taková lepší než nějaká vynucená. Ale je fajná:o) pokračuj...:o)

13.02.2009 17:09:00 | Willou

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí