Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: Spadneš-li na zem a odřeš si koleno. Neplač, mohl si spadnout i na hlavu.

Bylo to za časů,
kdy vládli králové.
Nebylo kompasů,
Však byli i volové.

Tenkrát se válčilo,
pro nové polnosti.
Tisíce zabylo,
královské radosti.

Dnes je to jinačí,
můj táta mi říká.
Peníze nestačí,
tak konflikt vzniká.

Za králů umřeli
snad jenom tisíce.
Když lidi neměli,
šoupli jen hranice.

Dnes se však umírá
snad jenom z blbosti.
Svět se prý otvírá,
vznikají možnosti.

Ptáte se mě jaké?
to věru nevím.
Proto vám dnes také,
neodpovím.
Autor snupicek, 12.02.2009
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Lea Aura, Holis, carodejka, střelkyně1, Douša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moooc pekne zamysleni .

21.02.2009 15:04:00 | carodejka

...jo,jo,je to tak!:o)

20.02.2009 10:25:00 | střelkyně1

Je to zajímavé, pro mne dobře zpracované... líbí se mi myšlenka.

12.02.2009 22:20:00 | NikitaNikaT.

na mnoho otázek je absence odpovedi. really.

12.02.2009 21:16:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí