To chce klid

To chce klid

Anotace: To chce klid

To chce klid,
no ne?
Kam se cpát?
Tak je.

To je to,
co tíží mě.
Sluníčko,
nepoznáme.

Ne, budeme-li,
takhle žít.
Furt se jen hnali,
to chceš mít?

To opravdu chceš?
To je tvá existence?
Tak si jen tak běž,
to je zhoubná tendence.

Díky ní,
zahyneme.
Jen s ní,
pojdeme.

A za čím se honíme?
Kam neustále pádíme?
O lepším zítřku sníme?
Vy neustále bavíte mě.

Váš věčný hon,
vaše věčné utíkaní.
Bude váš skon,
sakra práce, věřte mi !
Autor James Tony, 12.02.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky dobrý!

12.02.2009 23:55:00 | Jarin Kalin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí