Nadvláda

Nadvláda

Anotace: Nadvláda

Totální nadvláda,
u nás neustále je.
Vláda, která nás ovládá.
Svojí hru s námi hraje.

Chtějí si pod sebe nahrabat,
nás zase dočista vysát.
Chtějí si šperky kupovat,
já se jim jdu teď smát.

Jsou to nicky,
nemocné děti.
Chtějí mít hračky,
víceméně smetí.

Doufám, že jsi jako já,
velice slušný člověk.
Ne jak ta hyena zlá,
co nepozná svůj pravý věk.

Nadvláda povrchnosti,
rádoby dokonalosti.
Svojí cestu jdoucí,
logicky k nedokonalosti.

Tak si jdi !
Rychle pojdi !
Supi tě snědí,
bude konec,
od nadvlády.
Autor James Tony, 12.02.2009
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji pěkně. A kdo by to měl zanotovat? Nohavica? :-)

13.02.2009 07:36:00 | James Tony

Dobrá revolta ;-) Tohle by se dalo i zhudebnit.

12.02.2009 23:54:00 | Jarin Kalin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí