Světla nad Prahou

Světla nad Prahou

Anotace: Dvacet let stara basnicka

Už zase se rozsvěcujou světla nad Prahou
a někde nahoře do ticha smutně prší
a tam hrajou dál písničku voňavou
o životě a lidský duši

Už zase se rozsvěcujou světla nad Prahou
a všechny radosti do sálů dál zvou
všechny dívky, co jim světlo sluší
jen ti co náladu maj bolavou
sní modře o těch dvou
co navzájem si sebe půjčí

Už zase se rozsvěcujou světla nad Prahou

(1989)
Autor Ondřej Zlámal, 12.02.2009
Přečteno 356x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Egretta, 6thSun, Lorraine, kikis, fidgetypoet, Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je jak písnička :o)

14.03.2009 17:33:00 | hanele m.

plynové lampy nad Kampou
v jemném mlžném oparu..
tohle se mi právě vybavilo..
pražský život postaru..
:o)

16.02.2009 18:16:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí