Na věčnost

Na věčnost

Anotace: med de andra de sova

svítí mi na cestu
skrz trní, kopřivy
šlape mi pěšinku
přes blata, kameny

oheň co nezhasí
písek ni voda
navždy snad zůstane
nikam se neschová

plamen co zažehne
hvězdinku radostí
na noční obloze
nokturnem zazáří

na věčnost, na pořád
do konce světa
zůstane plápolat
štěstí mi dávat
Autor shaamot, 13.02.2009
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta G.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí