/ Malé krvavé tajemství /

/ Malé krvavé tajemství /

Anotace: Hoodně osobní básnička... :(

Jednou si toho všimnete
Nekomentujte,hlavně se mi nesmějte
Prosím
Nevíte jakej je to pocit
Nekoukejte na mě jak na blázna
Nestojím o nadávky ani o soucit
Kdo nezažil neví,nepochopí,nezná

Doufám že neuvidíte,né vidět nesmíte!

/Moje malé krvavé tajemství/
Autor MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, 13.02.2009
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: bloumej očima, Gemyni, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí