Vodácký ráj

Vodácký ráj

Anotace: Jsou to taky lidé, ale velmi velmi dobrého zrna. Zkuste někdy vodu

Plují si vlnky
po směru řeky
vodácký synky
čeká kus štreky

peře, olej, šlajsna
co dál, kdo ví
když všechno zdolaj
na noc zakotví

vyhází bagáž
postaví tábor
hospody sondáž
výčepu zábor

ráno pak s rosou
balí si stany
po řece zas dál
už je to daný

na slunci rudne tvář
na dešti vlhne tričko
vodák se umí smát
pořád mu zíří líčko

večer se u ohňů
rozezní kytary
a od úst vodáků
odchazí výpary

zpívaj se písničky
vyprávěj zkazky
na světě celičkým
není tak hezky

plujeme spolu s radostí
na vodě bez starostí
nálada dobrá výří dnem
jsem rád, že tu jsem

nejhorší chvíle
přijde v ten den
když už dál voda neteče
končí sen

vzpomínky zůstanou
po roce pokračování
je velmi návykové
tohle vodákování
Autor Hromada lidi, 13.02.2009
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, lucajda89, Lota, Saly89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak moc dobře to znám... :-)

13.02.2009 12:44:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí