Stužka a Papír

Stužka a Papír

Anotace: Jen tak z nudy

Stužka papír rychle sváže
Ať je všechno v bezpečí
A ať nikdo nezjistí,
co mě tíží na srdci.
Bohužel už je to tak,
oblíkám si černý frak,
mé srdce už není v bezpečí
dnes všechno mi na něj útočí.
Mám strach,
Ale raději ho na sobě nedám ani znát.
Papír obsahuje všechna má přání
A stužka, ta mi je chrání,
Papír mi pomůže,
Mám se kam svěřit.
Stužka to zajistí
A bolest mi ušetří.
Autor NiQuS, 13.02.2009
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, kikis, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že bude lépe...
Báseň hezká.

14.03.2009 20:47:00 | Lilly Lightová

nekdy je dobre se vypsat,,,ale holt nekdy to nejde

13.02.2009 21:05:00 | strašidýlko-střapatý

Když srdce bolí, myšlenky trápí, lidé a činy ubližují... Tebe papír a stužka sbližují...

13.02.2009 18:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí